Podarite srečo s cvetjem za vsak dan

Cvetje Mateja

Sobne rastline oživijo dom

Ustvarite v bivalnem prostoru kar se da najboljše pogoje za bivanje. Opremite svoj dom s sobnimi rastlinami. Ne samo, da bodo polepšale prostor, sobne rastline bodo tudi čistile zrak, izboljšale mikroklimo in počutje. 


Zadnje čase sta spet zelo priljubljena fikus in monstera. S svojimi velikimi bujnimi listi, ki se dvigujejo proti stropu, ustvarita presenetljivo lep zelen šopek. Rastline lahko namestite tudi  na mize in pulte. Lep vizualni učinek dajo tudi viseče sobne rastline, ki jih postavimo na vogale omaric, poličke ali preprosto obesimo. 

Če imate majhno stanovanje z več senčnimi mesti, potem so za vas idealne zamije in aspidistre. Najbolj trpežna rastlina za senčna mesta pa je sanseverija ali taščin jezik. Spet se vrača v naše domove. Mogoče zato, ker so tudi tašče z leti vse boljše. Pa še nege na potrebujejo veliko. Za kopalniške police so primerne majhne rastline z malo vzdrževanja, kot so sukulente in kaktusi.


Sobne rastline polepšajo vsak dan. Zato imamo v naši cvetličarni pestro izbiro lončnic, tudi cvetočih, ki jih lahko podarite za rojstni dan. Če želite kakšno prav posebno, pa vam jo naročimo.Nazaj na vstopno stran

Cvetje Mateja

Pišite nam

Želite ponudbo, imate vprašanje ali pa želite z nami deliti kakšno zgodbo? Kontaktirajte nas preko obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Hvala za zaupanje!

Cvetje Mateja

Cvetličarna s tradicijo

V cvetličarni Mateja že 30 let skrbimo za nasmehe ob posebnih trenutkih, porokah in praznovanjih. Nudimo vam poročne šopke, šopke za družice, krasitev vozil, namizne aranžmaje, darila za rojstni dan, lončnice, okrasno keramiko in tudi žalne ikebane, vence in aranžmaje sveč.

Naročeno cvetje vam na škofjeloškem območju dostavimo brezplačno.

Mateja Juhant
Mateja Juhant
Mateja Juhant
Spletko