Podarite srečo s cvetjem za vsak dan

Cvetje Mateja

Podarite šopek in narišite nasmeh

Cvetje je med najbolj priljubljenimi darili za rojstni dan. Odlično dopolnjuje vsako drugo darilo. Poleg barve, lepote in včasih vonja imajo rože tudi posebno simboliko. Zagotovo pa vsakemu obdarovancu šopek cvetja nariše nasmeh na obraz. Z njimi lahko izrazite svoja čustva, saj glede na vrsto in barvo prenašajo določena sporočila. 

S cvetjem nikoli ne pozabite na punco, mamo ali sestro, pa tudi prijateljica naj ne bo izjema. Vrtnice, gerbere in spomladanske cvetlice so idealne za njih. Vso to cvetje je na voljo v nešteto barvah in prav vsaka barva ima svoj pomen.  S šopkom cvetja lahko presenetite tudi svojega fanta. Obstaja namreč cvetje, ki je namenjeno prav njim. To so sončnice, pa tulipani v vrtoglavi paleti barv, strelicija ali rajska ptica, kot ji pravimo po domače, tudi flamingo je zanje odlična izbira. 


Kljub različni izbiri cvetov prav vsak šopek nosi skupno sporočilo, ki je ljubezen. Podarjanje rojstnodnevnega cvetja svojim bližnjim je eden najboljših načinov, da jim poveste, da jih imate radi. Zaželite jim srečo na njihov poseben dan.


Nazaj na vstopno stran

Cvetje Mateja

Pišite nam

Želite ponudbo, imate vprašanje ali pa želite z nami deliti kakšno zgodbo? Kontaktirajte nas preko obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Hvala za zaupanje!

Cvetje Mateja

Cvetličarna s tradicijo

V cvetličarni Mateja že 30 let skrbimo za nasmehe ob posebnih trenutkih, porokah in praznovanjih. Nudimo vam poročne šopke, šopke za družice, krasitev vozil, namizne aranžmaje, darila za rojstni dan, lončnice, okrasno keramiko in tudi žalne ikebane, vence in aranžmaje sveč.

Naročeno cvetje vam na škofjeloškem območju dostavimo brezplačno.

Mateja Juhant
Mateja Juhant
Mateja Juhant
Spletko